چند نکته درباره مراقبتهای تسکینی در سالمندان
یک دکترای سلامت سالمندان با اشاره به اینکه هدف اصلی از ارائه خدمات برای سالمندان کنترل درد، کاهش درد و مشاورههای روحی یا معنوی توسط پزشک و پرستار است، اظهار کرد: بهبود کیفیت زندگی بیماران سالمند یا خانواده آنها و حمایت از فرد سالمند از اهداف حائز اهمیت برای ارائه خدمات به سالمندان است.
دکتر مهتاب علیزاده در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه ارائه خدمات مراقبتی در مجتمعهای اقامتی استاندارد در جهت مراقبتهای بالینی و درمانی سالمندانی است که به بیماریهای مزمن و غیرقابل برگشت مبتلا هستند، گفت: سالمندانی که دارای ناتوانی یا معلولیت جسمی، روانی یا حافظه هستند و سابقه زمین خوردن، خطر سالمند آزاری یا سوانح را دارند، میتوانند به مجتمعهای اقامتی استاندارد شده مراجعه کنند.
وی با تاکید بر اینکه اگر امکان مراقبت از سالمندان در منزل بر اساس ارجاع پزشک وجود ندارد، این افراد باید برای مراقبتهای طولانی مدت به خانههای سالمندان یا مراکز نگهداری دمانس منتقل شوند و افزود: مراقبت های تسکینی که گاهی در انتهای زندگی فرد سالمند انجام میشود، میتواند در خانههای سالمندان یا منازل افراد با رویکرد بالینی، روانی و معنوی برای سالمند و خانوادهاش ارائه شود.
این دکترای طب سالمندی با اشاره به اینکه هدف اصلی از ارائه خدمات برای سالمندان کنترل درد، کاهش درد، مشاورههای روحی یا معنوی توسط پزشک و پرستار و ... است، اظهار کرد: معاینه فشار خون برای سالمندانی که سابقه ابتلا به سنکوب یا زمین خوردن دارند، هنگام بستری در بیمارستان الزامی است.
علیزاده در پایان خاطرنشان کرد: بهبود کیفیت زندگی بیماران سالمند و خانواده آنها و حمایت از فرد سالمند از اهداف حائز اهمیت در ارائه خدمات به سالمندان است.
انتهای پیام